Light bulb…

Onze wortels liggen bij de Digital Enterprises van het eerste uur: Internet Service Providers (ISP’s). Sinds het prille begin, ondertussen alweer 20 jaar geleden, zijn bij ISP’s de eisen hoog, de marges laag, de tijd te kort en de oplossingen creatief. Heerlijk om te kunnen beschikken over sublieme slimmeriken als het gaat om het bedenken van een optimaal beschikbare en vooral duurzame infrastructuur.

Het klinkt enorm cliché, maar geen enkele infrastructuur is natuurlijk hetzelfde. Bij Quanza zetten we onze schouders onder maatwerk. Van de tekentafel tot aan de realisatie.

shine-light-bulb

Waar te beginnen?

Een goed idee begint met een goede kop… Ach, laat die koffie maar achterwege. Bij Quanza gaan we het liefst direct aan de slag. Nadat alle klantwensen en eisen in kaart zijn gebracht  maken we een design op maat, waarbij de focus ligt op de door uw organisatie gewenste beschikbaarheid. Het klinkt enorm cliché, maar geen enkele infrastructuur is natuurlijk hetzelfde.

compass-pointer-tool
Quanza line down

Kies de juiste richting

Steeds meer ondernemingen profiteren van onze expertise. Voor deze organisaties, variërend van kleine internetpioniers tot gevestigde bedrijven, leveren, bouwen en beheren wij de infrastructuur. Wij doen dit met een team van ervaren en gedreven medewerkers dat samen expertise heeft op elk vlak, van bekabeling tot applicatie. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste (in)richting van uw infrastructuur? Schakel de knappe koppen van Quanza in voor een goed gesprek.

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.