Arista FlexRoute Engine

Full Routing Switches

Eindelijk: Arista Switches met Full (BGP) Routing

Arista Networks biedt al lange tijd het neusje van de zalm in L2/L3 datacenter switching en cloud networking, maar heeft nu met de 7280R en 7500R ook een serieuze optie voor Internet backbone en edge routing.

Deze nieuwe serie biedt net als de datacenter switches dezelfde extreme prestaties, ultra-hoge densities, lage latencies en alle features van Arista EOS,  maar kan met behulp van Arista’s FlexRoute technologie nu ook de volledige Internet IP routing table in hardware FIB bijhouden.

Hierdoor kan er nu ook buiten het datacenter fabric geprofiteerd worden van Arista’s hoge port density en diepe buffers, bijvoorbeeld als BGP peering edge router.

Modellen

FlexRoute wordt momenteel ondersteund op de “pizzabox” 7280R en de modulaire 7500R series.

Arista 7280R Family

7280R Universal Leaf

Ontworpen voor next-gen IP storage, Content Delivery, leaf/spine networks en Data Center Interconnects. 1RU en 2RU form factors, hoge 10G port density (48x10GE in 1U, 48x100GE in 2U!), 100G uplinks, diepe buffers en full table Internet routing.

7500R_Series

7500R Universal Spine

Ontworpen voor grote gevirtualiseerde en cloud netwerken levert de 7500R de beste prestaties in de markt. High density 100GbE gecombineerd met ultra diepe buffers en full table Internet routing.

Arista FlexRoute Engine

De Arista FlexRoute Engine ondersteunt een volledige Internet routing table met Layer 3 IP forwarding in hardware, met voldoende ruimte om toekomstige groei in IPv4 en IPv6 op te vangen. Wilt u precies weten hoe?

Vragen? Vragen!

Quanza heeft ruime ervaring met het bedenken, bouwen en beheren van Arista oplossingen, en helpt u graag op weg of verder. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

ARISTA PARTNER SINDS 2009

Quanza is al sinds 2009 Arista partner en heeft daardoor uitgebreide ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van Arista oplossingen in de meest uiteenlopende situaties. 

In 2012 zijn we als eerste in Europa Arista Elite Partner gecertificeerd, wat inhoudt dat we (in tegenstelling tot Authorized Partners) te allen tijde een aantal Arista Certified Engineers in dienst hebben.  U kunt dus vertrouwen op onze expertise.

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

Quanza – WDM

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.