Arista Networks

Software Driven Cloud Networking

Pionier in Software-driven Cloud Networking

Arista Networks is opgericht om software-driven cloud networking oplossingen voor het datacenter te ontwikkelen. Arista’s prijswinnende Ethernet platformen,van 10G tot 100G, herdefinieren de begrippen schaalbaarheid, flexbiliteit en betrouwbaarheid.

Ondanks dat het een technische pionier blijft, is Arista ondertussen een gevestigde naam die wereldwijd al meer dan 10 miljoen netwerk-poorten heeft geleverd die met de CloudVision en EOS software aangestuurd worden.

Het Arista platform draait om het Extensible Operating System (EOS), een revolutionair network operating system dat met hetzelfde software image door de hele range van hardware platformen werkt, in-service upgrades mogelijk maakt, en bovendien eenvoudig uit te breiden is met eigen of third party applicaties.

Modellen

Hieronder vindt een kleine selectie uit de productlijnen. Staat uw model er niet bij? Neem contact op! Quanza levert en beheert alle modellen van Arista.

Arista 7280R Family

7280R Universal Leaf

Ontworpen voor next-gen IP storage, Content Delivery, leaf/spine networks en Data Center Interconnects. 1RU en 2RU form factors, hoge 10G port density (48x10GE in 1U, 48x100GE in 2U!), 100G uplinks, diepe buffers en full table Internet routing.

7500R_Series

7500R Universal Spine

Ontworpen voor grote gevirtualiseerde en cloud netwerken levert de 7500R de beste prestaties in de markt. High density 100GbE gecombineerd met ultra diepe buffers en full table Internet routing.

Arista 7050_64S

7050X Compacte Multilayer Switch

Compacte 1/2U 10G en 40G wire-speed, low latency multilayer switches met Arista EOS.

Vragen? Vragen!

Quanza heeft ruime ervaring met het bedenken, bouwen en beheren van Arista oplossingen, en helpt u graag op weg of verder. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

ARISTA PARTNER SINDS 2009

Quanza is al sinds 2009 Arista partner en heeft daardoor uitgebreide ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van Arista oplossingen in de meest uiteenlopende situaties. 

In 2012 zijn we als eerste in Europa Arista Elite Partner gecertificeerd, wat inhoudt dat we (in tegenstelling tot Authorized Partners) te allen tijde een aantal Arista Certified Engineers in dienst hebben.  U kunt dus vertrouwen op onze expertise.

Meer weten? Even sparren met een van onze engineers? Of gewoon benieuwd naar onze prijzen?

Over Quanza Engineering

Wat we doen bij Quanza? Simpel: beginnen waar de rest ophoudt. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren we next level oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.

Quanza – WDM

Vragen? Vragen!

Schroom niet. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.